Shamppanjaa ja shukkahousuja

Uudenvuoden kunniaksi neulekerho haluaa jakaa lukijoilleen turvallisuusniksin silmävammojen ehkäisemiseksi. Suojalasien sijaan kaiva esiin shamppanjalasit – ja sukkahousut. Lisäksi tarvitset pullon kuohujuomaa. Aseta pullo sukkahousun lahkeeseen korkkipuoli edellä. Älä kuitenkaan rullaa suojavälinettä aivan loppuun asti, jotta lentävälle korkille jää tilaa. Ota tukeva ote ja avaa normaalisti.

IMG_4729

Poista sukkahousut ennen nauttimista.

IMG_4711

Neulekerho toivottaa blogin lukijoille poksahtelevaa mutta silmäpaotonta uutta vuotta!

 

Mainokset

6 comments on “Shamppanjaa ja shukkahousuja

 1. Neuvoa-antavienliitto sanoo:

  Miten neulekerhon kamppailu kavalia shamppanjakauppiaita vastaan on edistynyt? Mites muuten on, tulisiko aitoa neuvostoshamppanjaa juoda huoneenlämpöisenä? Jossakin lehtijutussa väitettiin vuosia sitten, että tämmöinen olisi tullut tavaksi, kun Stalinin aikaan ei ollut kylmälaitteita…

  😀

  • Kiitos kysymyksistänne! Neulekerho harkitsi vakavasti reissua lainapakettiautolla Vantaan perukoille viinafirmaa kovistelemaan. Palaamme asiaan, kunhan saamme kommandopipot neulottua.

   Mitä tulee kysymykseen tarjoilulämpötiloista, toteamme seuraavaa: Toisin kuin ranskalaisissa shamppanjoissa, neuvostoshamppanjan tarjoilulämpötila ei ole yhtä tärkeä kuin seura, jossa se nautitaan. Neuvostoshamppanja on parhaimmillaan nautittuna sellaisenaan, ollaan sitten kesähelteisessä Trans-Siperian junassa, paukkupakkasten keskellä Moskovassa tai kanavaristeilyllä Pietarissa. Venäjällä suhtaudutaan kuitenkin myös avoimesti asiakkaan haluun juoda shamppanjansa viilennettynä. Turistin toiveesta kivijalkakaupan kaukaasialainen myymäläapulainen saattaa piilottaa skumppapullon jäätelöpakastimeen tunniksi odottamaan janoisten ostajien paluuta.

   Neulekerho toivottaa maistuvia neuvoa-antavia itäisten shamppanjalajikkeiden merkeissä!

 2. Neuvoa-antavienliitto sanoo:

  Voiko tämä olla totta? Onko Neulekerho jo huomannut tämän? Kun tekee tuotehaun Alkon luettelossa, niin Sovjetskoje shampanskojea ei löydy valikoimasta!?

  Kuinkas tässä näin kävi? Eikö minun kahden pullon tilaukseni viime vappuna ja Neulekerhon uskollisuus olekaan riittäneet?! Joutuuko Neulekerho pitämään kriisikokouksen? Onko A-marketin listoilla olevat, helpoimmin hakusanalla ”Liettua”, löytyvät kolme juomaa
  (Heh! Katri Helena Tähtitaivas brut! Jukka Rintala brut ja Inspirite brut) kelvollisia korvikkeita kriisiajan janon sammutukseen?

  Kaksi vuotta sitten toi eräs tyyppi Diplomat -nimistä vodkaa saunailtaan. Se maistui todelliselle nektarille. Neulekerho varmaan kykenee ymmärtämään ihmisen tuskaa; kaksi vuotta on piitkä aika ilman, että orastanutta janoa on voinut sammuttaa. Mistä, oi mistä, tätä nektaria itselleen saisi? Diplomaattiin koskemattomuus alkaa jo riittää! Nyt ovat hyvät neuvoa-antavat kalliita!

 3. Arvoisa Neuvoa-antavien liitto! Neulekerho pahoittelee vastauksen viivästymistä. Neuvostoshamppanjan myötä neulekerholle on salakavalasti kehittynyt slaavilainen aikakäsitys.

  Olemme erittäin tietoisia Suomen Alkon onnettomasta neuvostoshamppanjavalikoimasta. Tallinnan Super-Alko on näiltä osin paljon paremmin varusteltu. Kuten blogistamme käy ilmi, olemme toki tuttuja Katri-Helenan kanssa: https://shukkapuikkoja.wordpress.com/2012/10/21/neulekerholle/ Jos siis autenttinen Sovjetskoje on lopussa, Katri-Helena toimii oivallisena sijaistuotteena.

  Mutta, mutta! Jos laittaa Alkon nettisivuille hakusanaksi Venäjä, saa tiedon, että valikoimiin on otettu venäläinen shamppanja Abrau-Durso: http://www.alko.fi/tuotteet/532747/?fromsearch=true
  Neulekerho tekee parhaansa, että itäiset shamppanjat nousevat suureen suosioon.

  Myös neulekerho on sitä mieltä, että Diplomaattiin koskemattomuudesta on luovuttava. Minne voi lähettää nootin?

 4. Neuvoa-antavienliitto sanoo:

  Neuvoa-antavien liitossa on testattu Abrau-Durso ja sehän toimi kuin T34! Maussa persikkaa, helppoa ja miellyttävää nautittavaa.

  Neuvoa-antavien liitossa ollaan valmiudessa nootin lähettämiseen. Sen kohde selvinnee, kun lähipäivinä työskentelemme asiakirjojen parissa tilanteen ratkaisemiseksi.

  Neuvoa-antavienliitto toivottaa neulekerholle hyvää työväen juhlapäivää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s