Tähti on syttymässä

iltatahtiEräs neulekerholainen on Kouvolan aurinkoisissa Las Palmas -bileissä, mutta kirkas valo loistaa Lahdessakin. Iltatähti on kymmenen päivän kypsymisen aikana saanut heleän keltaisen värin. Vaikka ulkonäkö on kesäinen, maku on odotetusti jouluisen mausteinen. Seuraavaksi maun pehmenemiselle luodaan suotuisat olosuhteet jääkaappiin sijoitetuissa pulloissa. Kuudesta kahdeksaan viikkoa pitäisi jaksaa vielä odottaa valmistumista, mutta voi olla, että neulekerhon täytyy suorittaa muutama koemaisto jo ennen sitä.

Mainokset
This entry was posted in Juoma.

2 comments on “Tähti on syttymässä

  1. saara sanoo:

    ovatkohan sotkeutuneet neulekerholaiset sukkahousuihinsa kun ei ole uutta postausta ollut kuukausiin. Huolestuneena katson verhojen välistä räntäsateiseen kevääseen ja odotan. Odotanko turhaan, kysyy uskollinen lukijanne, myös t-viivalla.

    • Neulekerho esittää vilpittömät pahoittelunsa blogin hiljaiselosta. Syynä ei ole ollut sukkahousujen kanssa kamppailu, vaan neulekerholla on vain ollut pasmat hieman sekaisin. Nyt kuitenkin puikot tutisevat taas jo entiseen malliin. Kiitos ymmärryksestä uskollisille lukijoillemme.

      Ps. Lähettäkää shamppanjaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s