Ja voittajat ovat…

 

Kuten luvattu, neulekerho suoritti maanantaina käsityömessujen lippuarvonnan. Etukäteen kerhon jäseniä hieman jännitti, tuleeko kilpailuun yhtään osallistujaa. Ja jos ei tule, mistä siinä tapauksessa löytyisi valokuvat luvattuun käsityökuvien kollaasiin. Huoli osoittautui turhaksi. Neulekerhon blogilla on kuin onkin seuraajia, vieläpä aktiivisia sellaisia.

arvonta

Maanantaina hieman ennen puolta päivää neulekerho kokoontui kahville. Kun kello löi 12.00, sähköpostilaatikko tarkastettiin vielä viimeisen kerran ja arpaliput sisältävä pannumyssy nostettiin esiin. Arvovaltaisen valvojan dokumentoidessa tapahtumia pannumyssyn sisältö sekoiteltiin huolellisesti. (Pannumyssy on neulekerhon virallinen vaalimyssy.)

voittajat

Koska neulekerho ottaa identiteettisuoja-asiat vakavasti, arpaliput oli kilpailuun osallistuvien henkilöiden nimien sijaan täytetty valokuvissa esiintyvien käsitöiden nimillä. Voittaneet työt ovat: pinkki kori ja virtahepo. Hurraa, onnea tekijöille! Messuliput on postitettu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

kollaasi

Tässä kuvakooste töistä, joita kätevät, tekevät ja lukevat blogin seuraajat neulekerholle lähettivät. Onneksi kyseessä oli arvonta, eikä töiden kauneuskilpailu, sillä näistä olisi ollut todella hankala valita. Sen verran mukavaa tällainen interaktiivisen kilpailun järjestäminen neulekerhon mielestä kuitenkin oli, että tätä voisi kokeilla toistekin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s