Lippuja käsityömessuille

Koska neulekerho on nyt kolmen vuoden ajan saanut esitellä käsitöitään lukijoille, on vain reilua, että te lukijat pääsette nyt esittelemään töitänne neulekerholle.

Kuukauden päästä Lahdessa järjestetään Kätevä-Tekevä-Lukeva-messut. Koska neulekerhon blogin seuraajat luonnollisesti ovat käteviä, tekeviä ja lukevia, nyt on mainio tilaisuus voittaa pääsyliput pyhäinpäivänä 1.-2.11. järjestettävään tapahtumaan. Jaossa on kaksi paria lippuja, eli arvotaan kaksi onnellista voittajaa, jotka saavat ottaa messuille seuralaisen mukaansa.

liput

Arvontaan osallistuvan tulee lähettää valokuva jostakin käsityöstään neulekerhon sähköpostiin. Kilpailun jälkeen kaikki saapuneet kuvat kootaan kollaasiksi ja esitellään blogissa! Neulekerho julkaisee käsityöaiheisen kuvakollaasin ilman lähettäjien nimiä tai muita tietoja. Jos kuvissa sen sijaan näkyy tunnistettavia ihmisiä, tulee kuvan lähettäjällä olla lupa kuvan julkaisuun.

Arvonnan säännöt ovat siis seuraavat:
1) Lähetä valokuva tekemästäsi käsityöstä osoitteeseen shukkapuikkoja(ät)gmail.com
2) Kerro postissa yhteystietosi, johon liput voi lähettää, jos onni sattuu suosimaan. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Arvonta suoritetaan maanantaina 20.10. kello 12.00 arvovaltaisen neulekerhoraadin virallisessa valvonnassa. Kaikki ennen arvontaa saapuneet kuvat ovat mukana kisassa.
Huomioitavaa: kyseessä EI ole käsitöiden kauneus- tai taituruuskilpailu, vaan puhdas arvonta. Jo valokuvalla yhdestä ketjusilmukasta lunastaa itselleen kilpailuoikeuden. Onnea arvontaan!

 

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s