Syysmallisto 2014

neuleet

Yllättävää kyllä, tänäkin syksynä neuleissa hehkuvat ruskan värit. Materiaaleissa on palattu perusasioiden äärelle, ja perinteinen lampaanvilla on trenditietoisen valinta.

silver-and-bronze

Myös neulemallit ovat tänä syksynä perinteisiä ja pelkistettyjä. Unisex-maiseen, äärimmäisen yksinkertaiseen leikkaukseen tuo elävyyttä käsinvärjätty lanka. Hillityn värinen neuletakki on jokaisen vaatekaapin peruskalustoa – kukapa ei joskus haluaisi sulautua lahtelaiseen betoniseinään sateisena syyspäivänä.

kennedy

Palmikkoneule tasapainoilee tylsyyden ja erikoisuudentavoittelun rajamailla. Mielenkiintoista näkemystä on pyritty tuomaan epäsymmetrisellä kuvioinnilla, alas lasketuilla kainaloilla ja savupiippukauluksella. Varma valinta niin krapulapäivän kotineuleeksi kuin taideopiskelijoiden baari-iltaankin.

Feb-lady

Runotytöille suositellaan klassista neuletakkimallia, jonka hihapituus on 3/4. Ekohenkiset puunapit sopivat erinomaisesti yhteen pitsineuleen kanssa. Paksusta langasta neulottua takkia ei kannata vielä piilottaa syystakin alle, vaan esittele sitä rohkeasti kadulla lämpiminä syyspäivinä.

Vauvanhattu ja tossut
Olisi synti pukea syysvauva vaaleanpunaiseen. Ainoa oikea valinta on ruskea! Siinä missä väri huokuu retroa, on se myös sukupuolineutraali.

pirtanauha

Kansanperinteestä ammentaminen on nyt IN. Tämä näkyy myös asusteissa ja sisustuksessa. Kirpputorilta löytyneen hihnattoman tuohilaukun saat näppärästi kantokuntoon punomalla siihen perinteisen pirtanauhan, jossa taivaansininen kohtaa tuohenruskean maanläheisyyden. Tämän asusteen kanssa olet valmis vaikka runonkeruumatkalle!

nopat

Ei pidä tyytyä sisustamaan vain kotia ja puutarhaa, vaan omaa persoonallisuuttaan voi tuoda esiin myös autoa somistamalla. Tyylitietoinen työmatkalainen sisustaa tänä syksynä autonsa folkloresta inspiroituneilla karvanopilla. Isoäidin neliöt saavat kyytiä, kun moderni mummo laittaa moottorin laulamaan.

Joogamatto

Nyt on oiva aika aloittaa harrastuskausi – joko uuden tai jo tutun harrastuksen parissa. Innokkaan joogaajan salille lähtö saa uutta vauhtia katu-uskottavasta joogamaton pussista, joka on tehty virkkaamalla. Syksyn väriloisto kalpenee sporttisen kirkkaiden värien rinnalla. Varma katseenvangitsija salille astuessa.

Juomasuositus

Juomasuositus: käsityöläisoluet.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s