Kaksi vuotta!

Tällä kertaa neulekerhon vuosipäivää päästiin juhlistamaan koko seurueen voimin. Viime vuonnahan eräs jäsen oli napapiirin tuolla puolen, kun muut havahtuivat vuosipäivään. Nyt merkkipäivä hoksattiin jo kello 11.59 ja vieläpä siten, että neulekerho oli ikään kuin epähuomiossa suunnitellut tapaavansa vuosipäivänä sitä muistamatta. Juhlan kunniaksi tarjolla oli luonnollisesti neuvostoshamppanjaa, juustoja ja jälkiruoaksi neulekerhon kummitädin tekemää kakkua sekä valikoima suklaita.

Mikäli aiemmin ei ole tullut kerrottua neulekerhon synnystä, niin nyt se paljastetaan. Kaikki neulekerholaiset tunsivat tai vähintäänkin tiesivät toisensa ennen erästä elokuista Muotoilupääkaupunkivuoden neuletapahtumaa. Joitain päiviä myöhemmin kaksi tulevaa neulekerholaista kohtasivat sattumalta päiväsaikaan K-kaupan pakastealtaalla ja tunnistivat toisensa. Siinä jutellessa syntyi ajatus yhteisestä neuleillasta, johon myös aiemmin mainittu kolmas henkilö kutsuttaisiin mukaan. Ja niin kävi, että pian tämän kohtaamisen jälkeen perustettiin neulekerho, joka tunnetaan nimellä Shamppanjaa ja shukkapuikkoja!

Vasta myöhemmin huomattiin, että perustamispäivä oli osunut WTC-iskujen vuosipäivälle. Kyseisenä päivänä on tosin aiemminkin tapahtunut merkittäviä asioita, kuten esim. avaruudessa toisena käynyt kosmonautti German Titov syntyi vuonna 1935, The Beatles äänitti ensimmäisen singlensä ”Love Me Do” vuonna 1962 ja Chilessä tapahtui sotilasvallankaappaus vuonna 1973.

031-pari

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s