Kaverijoulu

IMG_2563Epäilijöille tiedoksi, vietämme aikaa myös muiden ystävien seurassa. Porukkaa eivät yhdistä käsityöt, vaan olutkulttuuri ja hyvä ruoka. Joulujuhlaan jokainen toi omia suosikkiruokiaan. Tarjolla oli neulekerhon liköörin ja punaisen shamppanjan lisäksi muun muassa:
– liettualaisia leipätikkuja
– falafelia suomalaiseen tapaan
– suolaisia lohi-, poro- ja härkärullia
– peruna-punajuurisalaattia
– japanilaista raakaa lihaa
– nattoa
– kimchiä
– erilaisia lihoja
– pesto-pecorino-kierteitä
– currytaskuja
– kurkku-chili-salaattia
– sienisalaattia

IMG_2544

Eräs neulekerholainen uskaltautui ensimmäistä kertaa kokeilemaan ranskalaisen jouluhalon tekemistä. Ohjetta ei tietenkään täysin orjallisesti tullut noudatettua, vaan kuorrutteeseen meni voin sijaan kermavaahtoa ja tilkka Cointreauta. Jälkiruoka oli niin herkullista, että viimeisistä paloista kirjaimellisesti tapeltiin.

IMG_2584

Näissä joulujuhlissa kaikki saavat samanlaisen paketin. Perinteenä on antaa nestemäinen lahja, joka on kääritty Alkon paperipussiin. Pukki jakaa lahjat summamutikassa, ja yllätys on aina yhtä suuri, kun jokaisen paketista löytyy jokin erikoisolut.

021

Ohjelmassa oli myös laadukas musiikkitietokilpailu, jossa olisi pärjännyt tunnistamalla Bond-tunnareita tai muistamalla mahdollisimman paljon Ressu Redfordin hittejä. Illan päätteeksi paikallaolijat ennustivat tulevaisuutensa vuoden päähän. Vastaukset sinetöitiin kuoreen, ja niiden paikkansapitävyys tarkistetaan ensi joulun alla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s