<3 Metro <3

Neulekerho oli jo pitkään haaveillut jostakin yhteisestä neulomuksesta julkiselle paikalle. Sijoituskohteeksi valikoitui kuin luonnostaan neulekerhon neljäs olohuone, Olutravintola Metro, joka on kaupungin kaavaileman toriparkin rakentamisen vuoksi lopettamisuhan alla. Yhden neulekerholaisen sinnikkään käännytystyön tuloksena ryhmä päätyi neulegraffitiin norjalaisten joulupallojen muodossa.

Joulupallojen valmistaminen alkoi pikkujouluristeilyllä. Hommaan toi lisäjännitystä se, että pallojen viimeistely hämärässä hytissä tapahtui hi-tech-virkkuukoukulla, joka loistaa pimeässä. Langaksi valikoitui likaahylkivä akryylihirvitys Schachenmayr Bravo puhtaasti värivalikoimansa – ja hintansa – ansiosta (Kärkkäiseltä, euron kerä).

tuplakuva

Uuden vuoden aattona pallot ripustettiin paikoilleen ja ne herättivät heti hyväksyvää hilpeyttä sivusta seuraavien asiakkaiden keskuudessa. Loppiainen on ohi, mutta pallot roikkuvat vielä paikoillaan. Kyse ei olekaan perinteisistä joulupalloista, vaan pysyväksi tarkoitetusta neulegraffitista.

pallot3

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s