Neulekerho ruotsinlaivalla

Pahoittelut pitkästä päivitystauosta. Blogikin on joululomaillut asiaan kuuluvalla hartaudella. Kuten luvattu, tämä postaus käsittelee neulekerhon pikkujouluristeilyä. Matka varattiin jo hyvissä ajoin syyskuussa neulekerhon saatua risteilylahjakortin. Aluksena oli Mariella – tuo Itämeren kuningatar – ja kohteena Tukholma, ja jäätävä tuuli jo Helsingin satamassa. Odotukset olivat siis korkealla.

Neulekerhon tuloon oli osattu varautua.

tuplakuva

Mutta oli neulekerhokin osannut varautua. Shampanjavastaava oli huomioinut, että tax free avautuisi vasta laivan lähdettyä. Hän oli muiden neulekerholaisten onneksi varannut mukaan pullollisen kylmää kuohuvaa. Laivan ollessa vielä satamassa kaadettiin risteilytunnelmaa jo laseihin.

Ilmaisia risteilyjä ei tunnetusti ole. Neulekerhokin päätyi varaamaan buffet-illallisen menomatkalle ja meriaamiaisen molempiin suuntiin. Buffet-pöytävaraus oli tehty ensimmäiseen kattaukseen, jossa neulekerho viihtyi niin pitkään, että se heitettiin ulos viinilasit molemmissa käsissä. Ilta jatkui tax freen kautta karaokebaariin.

tuplakuva2

Aamuherätys ei ollut kaikille mieleinen, mutta aamupala kutsui. Kunnon tankkauksen jälkeen maihinnousu sujui lähes kivuttomasti, vaikka joillakin kerhon jäsenillä keinuminen ei meinannut loppua ollenkaan. Siitä huolimatta neulekerho kynti urheasti adventtisohjoa vanhan kaupungin joulutorilla. Koko päivän kävelyn jälkeen uupunut neulekerho halusi palkita itsensä ainoalla oikealla tavalla.

tuplakuva3

Paluumatkalla paneuduttiin aiemmassa postauksessa mainittuun joululahjaprojektiin, joka saatiin suunnitelmien mukaan risteilyllä lähes valmiiksi. Sen myötä vanhalle, virttyneelle tyynyllekin löytyi vihdoin hyötykäyttöä. Joululahjaprojektista on luvassa vielä yksi postaus, jossa neulekerho paljastaa kaiken…

tuplakuva4

Pikkujouluristeily oli niin onnistunut, että sen soisi muodostuvan perinteeksi!

IMG_2508

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s