Ravintolapäivä neulekerhon tapaan

Neulekerho osallistui ravintolapäivään viime lauantaina kahdella eri kokoonpanolla, sillä eteen tuli tilaisuus kestitä yleisöä historiallisesti arvokkaassa huoltamorakennuksessa.

Ensimmäinen kohde tarjoili laadukkaista raaka-aineista valmistettuja herkkuja, kuten couscous-vuohenjuustosalaattia, jugurttileipää, erilaisia focaccio-leipiä, suklaa-stoutkakkua ja banaani-pähkinäkakkua, vain joitakin mainitaksemme. Yleisömäärä yllätti ensikertalaiset. Oven takana oli jonoa jo ennen ravintolan avaamista. Vaikka kaikki ei mennyt minuutilleen suunnitelmien mukaan, yleisö kuitenkin poistui paikalta tyytyväisenä  ja täysin vatsoin.

Toinen kohde yhdisti ruuan ja neulomisen. Slaavilaishenkinen neulekahvila suolaisine ja makeine piiraineen houkutteli paikalle mukavasti väkeä. Tarjolla oli sieni- ja kaalipiiraita sekä puolukka- ja rahkapiirakoita. Palanpainikkeena oli kuumia juomia, kahvia, glögiä ja samovaariteetä. Osalla kävijöistä oli omat käsityöt mukanaan, osa neuloi iltapalan ohessa suurta sosiaalista neulegraffitia, joka tulee esille kaupungin joulutorille. Hienoa oli, että käsitöitä tekivät nuoret ja vanhat, miehet ja naiset, kokemattomat ja konkarit. Jos joku ei osannut, niin vieruskaveri neuvoi. Käsitöiden yhdistävä voima on ihmeellinen!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s