Pysy aina pikkusiskona

 

Koska prosessi oli niin helppo, päätimme ”tytön” syntymän jälkeen laittaa heti ”pikkusiskon” aluilleen. Se sisältää noin litran Nastolan metsistä kerättyjä puolukoita, ainakin viisi desiä sokeria ja litran Tallinnan Superalkosta laivattua venäläistä laatuvodkaa. Toisin kuin mustikkaliköörin tapauksessa, emme murskanneet marjoja, vaan annoimme tytön poskien punertua luonnollisesti. Laskettu aika on vähän ennen joulua.

Mitä neulekerhon keittiössä vielä näistä puolukoista syntyy, nähtäväksi jää.

Advertisements
This entry was posted in Juoma.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s