Viinamäen muffinssit

Sunnuntaina neulekerho leipoi muffinsseja. Pääraaka-aineina käytimme liköörin sivutuotteina syntyneitä, vodkaa imeneitä mustikoita (reilu litra) ja dyykattua päiväysvanhaa valkosuklaata (reilu 100 grammaa). Empiirisen tutkimuksen mukaan yksi marja vastasi suunnilleen yhtä ravintola-annosta alkoholia. Onneksi terävin kärki taittui uunissa ja valkosuklaakin pehmensi makua. Ohje on sovellettu täältä.

 

Muffinssit päätyivät viikonlopun uuvuttamien lahtelaisten suihin ”palapeliä ja falafelia” -tilaisuudessa. Ne houkuttelivat kuokkavieraiksi myös kolme juhlien jälkitunnelmissa olevaa kymiläistä nuorta miestä.

Koska kenelläkään ei ollut aineksia omaan aamupalaan, kokosimme jääkaapeistamme vaatimattoman brunssin,  joka sisälsi muun muassa kolmen tomaatin salaatin, juustotarjottimella brandy-pähkinä-juustoa ja luomubrietä sekä tietysti suklaata. Pitäähän leipojienkin syödä.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s