Tällä hetkellä työn alla

 1) Colfax shawl (ohje Knitscene fall 2011). Huivi, joka on ollut työn alla ehkä viime heinäkuusta lähtien. Sileän neuleen ja toistuvien reikäkerrosten ansiosta lähes liian tylsä edes tv-neuleeksi tai junamatkalle. Neulekerhon seuran ansiosta työ on nyt edennyt reunakerroksiin asti.

2) Koska joulu tulee joka vuosi, on hyvä aloittaa valmistautuminen hyvissä ajoin. Arnen ja Carloksen norjalaiset joulupallot ovat koukuttavia! Langat ovat ystävien ylijäämävarastoista ja pallojen täytteenä on käytetty neulekerhokollegan tyynynsisuksia. Viimeaikoina joka kokoontumiskerralla on valmistunut vähintään yksi pallo. Ovat siis mukavan nopeita ja helppoja iltapuhdetöitä.

3) Silloin kun ei tiedä, mitä neuloisi, voi kokeilla jotain vähän hassumpiakin ohjeita, kuten uusimman Novita-lehden kannessa esiintyvää mallia. Tämä neulemyssy tuli aloitettua lauantaisessa neulekerhon tapaamisessa, joka eräillä kerhon jäsenillä jatkui (neuloen) aamuviiteen asti gin tonicin ja whiskey ginger alen voimin. Neulemalli on kieltämättä hieman epäilyttävä moninaisine lisäyksineen,  mutta neulekerho odottaa innolla, mitä siitä tulee! Ainahan voi purkaa ja neuloa uudelleen. Työssä on käytetty ohjeen mukaisesti Novitan 7 Veljestä sekä Puro -lankoja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s